Full Time

Magazijnmedewerker

Warehouse
Warehouse department.

Just Amazing is op zoek naar een jonge enthousiaste fulltime magazijnmedewerker, die ons bestaande team komt versterken. Ben jij een echte in en aanpakker en zorg je niet alleen voor een gezellige sfeer maar kun je ook nog eens hard werken? Dan wij op zoek naar jou!

Als magazijnmedewerker wordt je onderdeel van een jong en gezellig team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een snelle orderverwerking.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een van de snelst groeiende Europese webshops en marktleider in ons vakgebied. Iets waar wij natuurlijk enorm trots op zijn! Naast een sterke aanwezigheid op sociale media, blinken wij uit in online marketing en bieden klantenservice van het hoogste niveau. We werken als team hard om de beste te blijven maar vooral staat bij ons het familie gevoel voorop. Ieders mening telt en als magazijnmedewerker telt ook jouw mening. We zien graag dat je je eigen inbreng geeft en stimuleren je persoonlijke groei.

 

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een teamspeler, heb je MBO werk- en denkniveau en kun je hard en secuur werken, maar houdt je ook van gezelligheid op zijn tijd en sla je een feestje niet af. Ook al spreken wij binnen ons bedrijf Nederlands, Engels klinkt je niet vreemd in de oren. 

 

Wat ga je doen?

Je begint de dag met een lekkere bak koffie en praat nog even met je collega’s na over het weekend. Daarna ga je met z’n allen lekker aan het werk. Je verzamelt de orders nauwkeurig, controleerd de bestelling en je pakt ze in. Vervolgens worden ze klaar gemaakt voor verzending. Tussendoor worden nog wat nieuwe goederen ontvangen, die nog ingeruimd moeten worden. Voor je het weet is het alweer tijd voor je lunchpauze. Eigen brood meenemen is niet nodig, deze verzorgen wij voor je. Na nog een pijltje gegooid te hebben ga je in de middag weer verder met het verwerken van de orders of met het maken van extra voorraad. Zo vliegt je dag voorbij en voordat je het weet is het vrijdagmiddag en sluit je de week af met een gezellige borrel.

 

Wat wij bieden

Al maakt geld niet gelukkig (zeggen ze), krijg je bij ons een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je nog meer geld zoals 8% vakantiegeld, reiskosten en een pensioenregeling. Natuurlijk maak je deel uit van een gezellig team waarmee je naast gratis lunchen ook gratis kan gaan sporten. Wil je nog meer tijd met je collega’s doorbrengen? Dat kan! We organiseren regelmatig allerlei activiteiten met je team of met het hele bedrijf. 

 

Wil jij deel uitmaken van dit gezellige team en ben je overtuigd van jouw toegevoegde waarde als magazijnmedewerker? Solliciteer dan nu! 

Ready to dive in? Apply now!

Apply now